Hoppla!

Det var visst en hel vecka sedan jag uppdaterade lite.... Valborg tillbringades i alla fall i Malmö i goda vänners lag, riktigt trevlig helg. Haha, det mest komiska är att jag ska till Malmö denna helgen igen, ett jäkla farande fram och tillbaka. Men denna gången blir det med klassen och det kommer bli great vill jag lova. Åker fredag morgon och kommer hem lördag kväll. Måste bara komma en fab outfit till fredagkvällen, förslag mottages gärna!

Igår fick jag tillbaka mitt projektarbete för sista gången och det vara bara enstaka ändringar som behövdes göras till redovisningen som är nästa onsdag. Åh, sjukt underbart att snart vara helt färdig med det. Igår gjorde vi den näst sista redovisningen i samhällskunskap med och har bara ett arbete kvar nu. Om två veckor ska vi redovisa det sista i religion sen är den kursen slut. Jag har några praktiska prov i formgivning kvar och ett jätteprov som är praktiskt i frisörteknik F. Men jag kan i alla fall säga att jag börjar se slutet, det är en månad kvar! EN MÅNAD!!!

Här kommer en liten outfit som jag hade för någon vecka sen, kan vara den jag lovade att jag skulle visa. Eller, jag lovade att visa vad jag hade handlat... Shortsen är en ny favorit, hittade ett par jeans i mammas garderob som jag kapade lite.


(Lilla vovven kom med också)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0