SHOW ME YOUR TEETH

Som sagt, Malmö i helgen var totalt great! Fy katten sicket party det blev, FR3FR3FR3! Haha. Nu är det bara på att igen snart, studentfest imorgon med ingen annan än Petter som gästande artist, det blir nog bra. Jag är väl inget big fan av honom kanske, men det är ju sista studentfesten så då får man ju la gå. Jag är dessutom fett peppad för party! Den stora frågan igen, what to wear? Nu har jag verkligen ingenting att ha på mig....

Btw, jag har fastnat för några nya av Lady gaga, sicken kvinna hon är alltså! Jag beundrar verkligen henne, hon kör på sitt egna.. Här kommer en. Alejandro, gotta love it!


Mobilbloggar på bussen. Det blev en galen...

Mobilbloggar på bussen. Det blev en galen kväll i malmö må jag säga. Vi var i lanzastudion igår på förmiddagen och det tar otroligt trevligt, sedan blev det stan en sväng för att efter det dra tillbaka till hotellet för att fixa sig. Hela klassen drog ut och åt på en indisk restaurang (dock mindre gott där) sen gick vi tillbaka till hotellet igen och förfestade. Och vilken förfest det blev! Ja, fr3 är verkligen inte vettiga. Vi stack till en klubb och dansade oss galet svettiga, det var kalaskul. Vi avslutade allt med nattmat på donken, brabra! Idag må jag säga att jag mår som jag förtjänar. Jag kan verkligen inte rekomendera att shoppa bakfull, inte kul alls. Nu är jag snart hemma i ljungby, så ikväll ska jag ta det riktigt lugnt. Pusshej


HEJHEJHALLÅ

Nu börjar man fetetagga Malmö imon alltså. Kommer bli grymt, fr3 i därnere är inte att leka med.

UTTRÅKAD

Jag har dock börjat packa lite inför helgen, kan bara säga att jag har lite problem med klädval. Jag tänkte att jag ska ha mina outfits färdiga redan innan jag åker så blir det inte så jäkla mycket kläder jag behöver ha med mig. Jag brukar nämligen alltid vara den som har hela garderoben med mig bara för att jag inte kan bestämma mig. Har i alla fall kanske fredagkvällens kläder färdigt och det är ju den som är den svåra.. Jag tar med mig en jäkla massa blingbling istället, hohaha.

Jag upptäckte nu att jag hade en bok här hemma nu som skulle varit tillbakalämnad på biblioteket.. typ igår. Så tänkte ta bilen och köra och lämna den, kanske svänger inom Maxi med för lite käk.

Hörs senare!

Hoppla!

Det var visst en hel vecka sedan jag uppdaterade lite.... Valborg tillbringades i alla fall i Malmö i goda vänners lag, riktigt trevlig helg. Haha, det mest komiska är att jag ska till Malmö denna helgen igen, ett jäkla farande fram och tillbaka. Men denna gången blir det med klassen och det kommer bli great vill jag lova. Åker fredag morgon och kommer hem lördag kväll. Måste bara komma en fab outfit till fredagkvällen, förslag mottages gärna!

Igår fick jag tillbaka mitt projektarbete för sista gången och det vara bara enstaka ändringar som behövdes göras till redovisningen som är nästa onsdag. Åh, sjukt underbart att snart vara helt färdig med det. Igår gjorde vi den näst sista redovisningen i samhällskunskap med och har bara ett arbete kvar nu. Om två veckor ska vi redovisa det sista i religion sen är den kursen slut. Jag har några praktiska prov i formgivning kvar och ett jätteprov som är praktiskt i frisörteknik F. Men jag kan i alla fall säga att jag börjar se slutet, det är en månad kvar! EN MÅNAD!!!

Här kommer en liten outfit som jag hade för någon vecka sen, kan vara den jag lovade att jag skulle visa. Eller, jag lovade att visa vad jag hade handlat... Shortsen är en ny favorit, hittade ett par jeans i mammas garderob som jag kapade lite.


(Lilla vovven kom med också)

RSS 2.0