morsning!

Vaknade vid nio idag, hyfsat sent ändå för att ha gått och lagt sig vid tio igår.. Haha, jag var helt galet trött och somnade i soffan vid halv-nio, kände att jag nog behövde få en rejäl sömn. Det var riktigt skönt!

Nu tänkte jag väl ta tag i mitt skolliv (ja, på ett lov ja). Jag har endel utvärderingar att fylla i, sen tänkte jag skriva ordentligt på projektrapporten. Idag är det ändå så tråkigt väder, så då gör det inget att jag sitter inne och pluggar.

Funderar lite på mina helgplaner... Några ska ut imon kväll, men det är ganska mycket på stan på lördag. Säkert fler folk ute då. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, dags att ta ett snack med kompisarna tror jag.

NU: plugg


Idag lyssnar jag på...

chiddy bang

grymt bra!

ut och springa en runda till bl.a. denna tror jag. puss

nu har man äntligen påsklov och sitter p...

nu har man äntligen påsklov och sitter på salongen. Fick två avbokningar nu på raken så har världens lucka, så himla typiskt. Börjar fundera lite på vad jag ska göra för att inte bara sitta, det blir så drygt då. Jobbar till sex ikväll och ev förmiddag imon. Sen ska jag hämta min balklänning, hoppas en passar! Neheni, nu ska jag fortsätta lite här, städa kanske? :) ha det gött! Ciao


Håhåjaja

Jag kunde mobilblogga, super! Nu ska ni förhoppningsvis höra lite mer av mig här, haha. Här sitter jag nu och jobbar röven av mig med projektrapporten, blev lite stressad då den snart ska vara inskickad. Ikväll blir det lite paus med kompisars modevisning. Ciao!

Hej! Testar att mobilblogga, hoppas det in...

Hej! Testar att mobilblogga, hoppas det inte ska vara några problem :)


Onsdag.

Idag har man jobbat med budprojektet med floristerna igen, det blev dags för fotografering. Vi frisörer ställde upp som modeller och fixade varandra och floristerna gjorde helt underbart fräna brudbuketter. Vi åkte ur till teleborgs slott och jag hade 11 cm-klackar. Trappan där är lång och brant, jag trillade i den. Mosade en av buketterna och skrapade min fina sko, haha så typiskt mig! Kan ju i alla fall säga att jag frös röven av mig och det var fett skönt att komma tillbaka till skolan och värma sig lite sen.

Nu tänkte jag att man kanske skulle bege sig och handla lite, eller skriva ut lite reseersättningsblnketter, eller plugga, eller läsa nya bra boken.... Vad är roligast? Läsa såklart! Bara för det ska jag inte göra det, jag ska göra lite nytta istället. Nehe, jaha. Ha en kanonkväll. ciao!

halft bakad glass!


Dett är min eftermiddag. B&J half baked och tredje boken i twilight-serien, det ser ut att bli en bra eftermiddag. Dock tänkte jag nog råplugga lite på projektarbetet innan jag drar igång och läsa, tror nämligen det kan behövas..

Btw, jag lånade boken på biblioteket här i Ljungby. Efter renoveringen av det så har man moderniserat och satt in en sån här självlåningsapparat, så här snabbt har det nog aldrig gått att låna en bok :D

Och btw igen, vid halv fem ska jag på inprovningen av min balklänning. Yeey!

Puss

Tisdag.

Kan väl inte påstå att det har varit mycket aktivitet här på bloggfronten den senaste månaden, ingen alls får jag nog säga. Nu är frågan, ska man ta tag i det här igen eller ska man skita i det helt? Om jag ska fortsätta vill jag nog ha en ny design, vore kanske på tiden. Det är inte höst längre nämligen... Syster, vill du fixa? ;)

Skolan rullar på, projektarbete hit och projektarbete dit. Just nu sitter man och skriver på ett som vi gör tillsammans med floristerna. Som om man inte har tillräckligt mycket att göra i skolan eller? Nej, då ska de såklart packa på oss en massa annat.


Egypten i februari var underbart, jag vill ta en spontanpaus från skolan igen. NU!

RSS 2.0