100111, måndag

Oj, jag märkte nu hur jäkla svårt det var att skriva datumet när vi har gått in på nytt år. Hur skriver man? Är det år, månad, dag? Haha, sickna världsliga problem man kan ha.

Meen, skolan är börjad igen nu efter lovet. Första jäkliga dagen idag och ska jag vara helt ärlig så känns det inte ens som att jag har haft lov. Efter en dag, hur är det möjligt? Skolan är väl helt enkelt en sån naturlig sak att man kommer in i rutinerna otroligt snabbt och just därför vet jag inte riktigt var jag ska ta vägen nu när det bara är en termin kvar i skolan. EN TERMIN! Tiden bara rinner iväg, det känns som det var nyss jag började trean. Som det var nyss jag började gymnasiet över huvud taget.

Jag minns min första gymnasiedag (i Växjö, gick en dag i Värnamo men den räknas inte) som om det var igår. Jag kommer till skolan, en konstig skola med en massa olika byggnader. Jag vet vart jag ska ta vägen (har besökt skolan tidigare), men Åsa på admin sa att jag skulle komma in till henne så skulle hon visa mig. Jag visste ju faktiskt inte riktigt vilket klassrum jag skulle vara i. Alla andra hade börjat två dagar innnan mig och jag kände på mig att de redan hade blivit lite tajtare och att jag skulle få kämpa, blyg som jag är. Men jag hittar rätt klassrum till slut och det var dags för svenska, jag missade visst alla lära känna-lekar och sånt, eftersom jag nu började senare. Vi tittade på film och efter filmen skulle vi ha rast. Jag hade med mig en banan att käka på och började då trycka i mig den. Såklart kommer det fram en från klassen och sträcker fram handen för att hälsa. Jag tar handen men kan inte säga ett ord, hela munnen full med mat. HAHAHAHAHA, så sjukt typiskt. Hon hann springa iväg innan jag fick fram ett hej och jag hade känslan av att hon tyckte jag var otrevlig. HAHA, det är verkligen det jag minns mest av allt den dagen och det följer med mig än. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte jag har ätit frukt på någon rast efter det, det är nog en tanke som följt med mig från starten. Innerst inne nånstans. Nu kan jag dock inte säga annat än att jag trivs otroooooligt bra i min klass. Den är grymt härlig, en klass på 22 (det är det va?) tjejer kan inte bli bättre! Okej, det är ganska tjabbigt på lektionerna men det är en go stämning. Jag vill inte att det ska ta slut, jag kommer inte träffa många av dem mycket mer sedan. Det är ju ingen som bor här i Ljungby. Men ska se till att ta en fika med någon iaf så fort jag är i Växjö.

Oj, nu kom jag visst bort från det jag tänkte skriva från början. Jag sitter här med en ansiktsmask, som har stelnet för längesedan, och käkar chips. Inte det lättaste att tugga när kinderna är helt stela, vill jag lova. Musik spelas med.

som låter:

och


Nu ska in i duschen och ta bort masken samt tvätta håret, det behövs! Lyssna och njut så länge :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0