X2


Jump - Flo rida feat. Nelly Furtado


Bad boys - Alexandra Burke feat. Flo ridaDet blev två stycken, till alla era fredagspartyn. Börja tagga!

Fredag

Jag märker att jag uppdaterar dåligt, då jag genom andra bloggar får reda på att de har ändrat designen här på blogg.se. Dags att bli bättre känner jag. Dock är det dumt att lova saker, för jag vet att jag inte kan hålla det. Jag är nog inte den som prioriterar bloggen, trots att jag har tid att uppdatera. Men jag ska försöka, mer kan jag inte göra.

Om cirkus en timme kilar jag till praktiken, syrran följer med och klipper sig lite. Detär jag glad för, annars skulle jag åkt nu vid halv åtta. Skönt med lite sovmorgon :)

Oh, visst fasen. Får ju inte glömma att slänga in en låt, har några stycken mycket bra på lager nu. Jag gör ett nytt inlägg igen sen.


You just need a party to.

Partylåt så det står härliga till! Så ni alla partypeople därute, här har ni!Take it of - Ke$ha

Helg.

Jag tror jag har mina bloggsvackor ons-fre, kundpass i skolan och praktik på salonngen gör att man bli trött i skallen. Helgerna brukar vara ganska dåligt uppdaterade med. På tal om helg, nu är det dags igen och jag har absolut ingenting planerat. Känns konstigt och jag börjar redan bli rastlös, jag måste verkligen komma på något att göra. Vad har vännerna för planer? Det är en bra fråga..

Nehe, jag får väl kila bort till affären och ha en slökväll framför tv:n. Finns inget bättre förslag än :(


Dagens musik

Jag kör på dagens musik nu!

Idag:

River flows in you - Yiruma. Sjukt bra att plugga till, blir lite lugnare och kan slappna av mer :)


100119, tisdag

Sitter och chillar satan nu i klassrummet, gäller ju att passa på medans man har rast, samhällskunskap är inte favoriten nämligen. Vi håller på med hur mänskliga rättigheter är i världen och jag (+en klassis) har Sverige. Nu när man kollar märker man verkligen hur bra vi hyar det här. Om man t.ex. jämför med Afghanistan (som bordsgrannarna har), där allt verkligen inte är bra.  Ojoj, nu börjar vi strax! Dags att kila. Återkommer senare förhoppningsvis.

100117, söndag

Det är ju synd att jag ska vara så förbaskat dålig på att uppdatera, det är ingen mening att jag säger att jag kommer bättra mig för jag anar att det ändå inte kommer hända.

Grejen är att jag inte vet vad jag ska skriva om... Hur mina dagar ser ut är ju egentligen inte särskilt intressant och varje inlägg blir ju ändå nästan likadana. Så jag mottager mer än gärna förslag på vad man kan skriva om, för inspirationen är lika med noll. Zero. Nada!

Kan dock slänga in en låt som fastnat på hjärnan efter helgens partajande. Förfestens nummer ett blev denna, trots att den egentligen inte är en bra festlåt.


Nu ska man snart ut och glida på snön med lite pulka, ha en bra eftermiddag. Ciao!

Fem i triss!

Igår fick jag ett brev med 8 stycken trisslotter (är med i en slags undersökningssida och får ersättning i form av trisslotter). Jag började skrapa och vann 250 kr sammalagt, på fem lotter. Jag menar, det säger ju emot påståendet att man aldrig vinner på lotter. Jag vann ju på majoriteten av dem! Fint det i alla fall, förgyllde min dag aningens :)

100111, måndag

Oj, jag märkte nu hur jäkla svårt det var att skriva datumet när vi har gått in på nytt år. Hur skriver man? Är det år, månad, dag? Haha, sickna världsliga problem man kan ha.

Meen, skolan är börjad igen nu efter lovet. Första jäkliga dagen idag och ska jag vara helt ärlig så känns det inte ens som att jag har haft lov. Efter en dag, hur är det möjligt? Skolan är väl helt enkelt en sån naturlig sak att man kommer in i rutinerna otroligt snabbt och just därför vet jag inte riktigt var jag ska ta vägen nu när det bara är en termin kvar i skolan. EN TERMIN! Tiden bara rinner iväg, det känns som det var nyss jag började trean. Som det var nyss jag började gymnasiet över huvud taget.

Jag minns min första gymnasiedag (i Växjö, gick en dag i Värnamo men den räknas inte) som om det var igår. Jag kommer till skolan, en konstig skola med en massa olika byggnader. Jag vet vart jag ska ta vägen (har besökt skolan tidigare), men Åsa på admin sa att jag skulle komma in till henne så skulle hon visa mig. Jag visste ju faktiskt inte riktigt vilket klassrum jag skulle vara i. Alla andra hade börjat två dagar innnan mig och jag kände på mig att de redan hade blivit lite tajtare och att jag skulle få kämpa, blyg som jag är. Men jag hittar rätt klassrum till slut och det var dags för svenska, jag missade visst alla lära känna-lekar och sånt, eftersom jag nu började senare. Vi tittade på film och efter filmen skulle vi ha rast. Jag hade med mig en banan att käka på och började då trycka i mig den. Såklart kommer det fram en från klassen och sträcker fram handen för att hälsa. Jag tar handen men kan inte säga ett ord, hela munnen full med mat. HAHAHAHAHA, så sjukt typiskt. Hon hann springa iväg innan jag fick fram ett hej och jag hade känslan av att hon tyckte jag var otrevlig. HAHA, det är verkligen det jag minns mest av allt den dagen och det följer med mig än. Ska jag vara helt ärlig så tror jag inte jag har ätit frukt på någon rast efter det, det är nog en tanke som följt med mig från starten. Innerst inne nånstans. Nu kan jag dock inte säga annat än att jag trivs otroooooligt bra i min klass. Den är grymt härlig, en klass på 22 (det är det va?) tjejer kan inte bli bättre! Okej, det är ganska tjabbigt på lektionerna men det är en go stämning. Jag vill inte att det ska ta slut, jag kommer inte träffa många av dem mycket mer sedan. Det är ju ingen som bor här i Ljungby. Men ska se till att ta en fika med någon iaf så fort jag är i Växjö.

Oj, nu kom jag visst bort från det jag tänkte skriva från början. Jag sitter här med en ansiktsmask, som har stelnet för längesedan, och käkar chips. Inte det lättaste att tugga när kinderna är helt stela, vill jag lova. Musik spelas med.

som låter:

och


Nu ska in i duschen och ta bort masken samt tvätta håret, det behövs! Lyssna och njut så länge :)

Tisdag, eller...?

Nu flyter alla dagar ihop så jag minns knappt vilken dag det är. Idag har vi i alla fall haft det grymt mysigt och gått en långpromenad med hundarna i skogen, det har snöat galet mycket hela dagen. Nu ska jag bege mig och klippa kusinen, återkommer senare! ciao!

Jag lever!

Nej, min blogg har inte gått och dött. Jag har nog bara inte haft något vettigt att skriva om den senaste tiden, inte för att jag kan säga att jag brukar skriva något som är värt att veta. Men det är 2010, nytt år och nya möjligheter, ett nytt decennium. Känner på mig att detta kommer bli ett otroligt bra år, mycket bra!

Ha det! :)

RSS 2.0