Uppdate

Jag får väl ta och göra en liten uppdatering dårå. Denna veckan har varit tuff, men mycket trevlig. Lite sömn gör sitt kan jag ju säga och idag var första dagen på länge då jag känner mig riktigt utvilad.

I tisdags var vi ute och käkade på PM i Växjö, det blev lite för mycket vin och lite för sent också. Upp tidigt till skolan dagen efter med. I torsdags kväll kom de kära vännerna till mig och vi hade tacoskväll. Det blev sent även då, men ack så trevligt det var att sitta uppe halva natten och prata.

I fredags kväll var det kickoff för studentfesterna här i stan och det blev förfest hemma hos mig (jag drog dock aldrig ner till stan, fick ångest för att jag skulle upp tidigt dagen efter).

Sjunga, sjunga!


Ja, det var en mycket trevlig kväll.

Lördag och jag skulle upp tidigt för att åka ner till Malmö för en Lanzakurs med salongen. Det var en mycket inspirationsgivande dag och nu är jag peppad för att våga lite mer när jag klipper.

Bl.a. Oscar Bond stod för inspirationen.


Denna modellen fick helt sinnessjukt snygg röd färg. Synd bara att röd färg rinner av så snabbt, annars hade jag blivit sugen på det igen.


Fick goodiebag, haha. Små reseförpackningar av healing moisture-serien, schampoo, conditioner och handkräm.

Som sagt, en dag fylld med inspiration och snygga hår. Pepp, pepp, pepp. Det enda jag blev besviken på är att de har tagit väck Mixen ur sortimentet. Det är en av deras bästa vaxer och man säljer riktigt bra av den. Finns ingen annan man kan jämföra med, synd.

Nu ska jag upp och städa och handla lite. Vi hörs (lite snarare än om en vecka hoppas jag), hugs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0