Måndag.

Idag har det inte hänt mycket alls, förutom tandläkaren på förmiddagen. Jag hade väldigt fina tänder tyckte hon, inga hål då med andra ord. Brabra! Det är så skönt, för jag har inte alls tandläkarskräck. Mitt hjärta dunkade dock väldigt mycket i väntrummet, men jag tror det berodde mest på att jag cyklade som en idiot ner (var hyfsat sent ute om man säger så).

Ikväll, efter körkortsteorin (som för övrigt var mycket seg, läraren frågade dessutom om jag var trött. Såg jag så ointresserad ut?), så lagade jag makaroner. Men inte med ketchup denna gången! Jag uppgraderade mig och gjorde en kycklingsås till (serru Adam, jag kan om jag vill!), dock kom denna kyckling och sås från gårdagens rester. Jaja, det var inte bara makaroner iaf ;)

Nu ska jag duscha och sedan lägga mig framför tv:n kanske. Om man inte ska ta och gå en runda först kanske, träningen har det varit vääääldigt dåligt med den senaste tiden. Får ringa syrran och fråga om hon ska med!

hugs!


Från helgens bravader, damn vi är coola!

Kommentarer
Postat av: Adam

Haha, wow, jag är omnämnd i bloggen för mitt eviga tjatande ;D Det gläder mig att du har insett att ketchup inte är mat. :P Bara för det så ska jag ge mig på att koka ris till lunch :j Wish me luck!

2009-05-05 @ 09:14:02
URL: http://adamskriver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0