Kan inte bli bättre!

Åh, en sån underbar dag jag har haft idag. Började med skola och svenska, som bjöd på bio. Min klass fick en hel biosalong för oss själva (vi var väl 15 stycken kanske) och vi fick se Milk, en verklighetsbaserad film om kampen för homosexuella i USA. En väldigt bra film faktiskt, trodde jag inte från början.

Efter svenskan blev det iaf lunch och sedan UF-lektion och betygsnack, jag fick MVG, sjukt skönt! Bara ett G i alla kurser än så länge och det blev i matte B, sen har jag VG och MVG i resten. Känns heelt okej ;)

Trots att jag hade teorikurs efter skolan, så struntade jag i den. Jag ville verkligen ut i det fina vädret så jag åkte iväg med mamma och solade. Det var underbart och jag har väntat på det!

Nu håller jag på att föra över allt på min dator till pappas externa hårddisk. Jag ska nämligen lämna in min dator till skolan imon och jag får inte tillbaka den förräns till hösten. Då märker man att sommarlovet är nära, när det är dags att lämna in datorn. Men suck, jag vet inte hur jag ska klara mig utan den. Förhoppningsvis gör jag det, det gjorde jag ju förra sommaren.

Nu blir det bara till att vänta, det är nog någon timme kvar på överföringen :P

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0