God afton!

Dagen har man inte tillbringat med allt för mycket, la mig och sov en bra stund på förmiddagen, provade lite kläder, m.m. m.m. När mamma kom hem så nästan tvingade jag henne att åka nånstans, så jag kune få köra. Hon kom på att vi kunde åka ut i naturen så Bella fick springa av sig lite, sagt och gjort! Och JAG körde (stolt!), nästa körlektion är på måndag. Tänkte sätta mig och börja råplugga teorin snart med, få igång lite rutiner på det och sitta vid datorerna på körskolan. Men jag är galet bra igångmed körkortet och det känns fett skönt!

Imon ska klassen åka till Tingsryd, till vår mentor. Hoppas på fint väder så man kan vara ute :) Sen är det bara one day to go! Alltså, två ynka, pluttiga dagar kvar till sommarlov och tio veckors fest. Like it!

Nu funderar jag på hur man kan tillbringa kvällen, jag har galet lite att göra nu när datorn är inlämnad (jag känner att jag inte kan sitta vid denna hela tiden, sen är det ju så skönt att ligga i sängen med en bärbar) och boken ät utläst... Något förslag?

Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0