Tisdag.

Idag har det varit värsta seg- och tråkdagen för mig. Vi hade frisörteknik och jag klippte gradering på min docka, den blev helt värdelös. Jag har nog aldrig varit så dålig som jag var idag! Jag brukar vara försiktigare hur jag klipper och så, och rättar hellre till i slutändan. Idag tänkte jag nog inte riktigt på vad jag gjorde och klippte jack här och där, det gick skit som sagt! Men sånna dagar får man nog ha ibland (min lärare sa att hon klippte jack i en kund på sin salong senast förre veckan). På eftermiddagen hade vi iaf teori och repeterade mest. Sen kom vi in på hårtyper och sånt, kroppshår m.m., och min lärare säger: "Jag förstår inte varför ni vill se ut som spädbarn i underlivet". Och då startades en ganska kul konversation om könshår och varför man rakar sig. Min lärare är så rolig, mitt i teorigenomgången började hon visa bilder på sitt barnbarn för att hon tyckte han var så himla söt (och det var han kan jag meddela).

Efter skolan och hemma i stan stack jag in på Narvéns för att köpa skorna som jag la undan igår.. Sen var det bara att sticka hem för att byta om typ och sedan ner till Träna för att träna ;) Det blev step styrka idag, helt okej men inte allt för jobbigt.

Imon ska jag på praktik för första gången i år. Det blir skoj att träffa de där ute i Lagan igen, men det blir nog en kort dag, slutar vid fem! :D Sen ska jag och Johanna träna Bodyjam, kulkul.

Nu ligger jag i sängen. Ikväll har jag bestämt mig för att somna tidigt, dock får vi ser hur detta går..

Godnatt kära vänner! / Amanda <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0