Fredag, eller hmm? Lördag är det ju nu..

Himla gó dag idag. Dock vaknade jag kl åtta, min sista lovdag(!), av att människor borrade och hamrade någonstans i runt vår lägenhet. Tror det var i källaren, för jag flyttade runt i olika sängar (lånade) för att se var det lät minst, men det lät ungefär lika mycket överallt. Som tur är lyckades jag somna om igen, dock i mammas säng, men vaknade av att hon ringde halv elva.. Mammor är proffs på att väcka en alltså, eller så kände hon någanstans inombords att jag låg i hennes säng.

Kvällen tillbringades iaf framför tv:n och Let´s dance, såklart. Jag hejar på Laila och hon var väldigt snygg ikväll. Sen hejar jag kanske lite på Morgan också, mest för att jag blev förvånad av att han kunde dansa ;) Blondinbella var nog ingen hit. trodde faktiskt hon skulle vara bättre, men hon såg lite fumlig ut.

Nu letar jag som en idiot efter en låt jag hört x antal gånger på radion, jag vet inte vad den heter och jag kommer inte ihåg texten. Yey, jag kan ju fortsätta leta hela natten för jag kommer nog inte hitta den än på ett tag. Önska mig lycka till, haha!

Puss / Amanda <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0