Lördag.

Tänka sig, det är den 27:e dec idag. 3 dagar efetr julafton och jag har inte bloggat på ett bra tag. Jag försökte med ett inlägg natten till julafton, men det sket sig och inlägget publicerades inte.

Julafton var helt okej faktiskt. Dagen innan var vi hos pappa och firade med honom, sen åkte vi hem till mamma på kvällen och sov där. Julaftons morgon var stressig, vi kommer på några julklappar vi har missat och får dra ner till maxi för att sista-minuten-shoppa. Väl hemma käkar vi frukost och byter julklappar med familjen. Sen drar vi ut till mormor och morfar i Lagan och äter julbord. Vid kl två åker jag och Evelina till jobbet. Vi kommer rakt in i julgästernas julbord och det är bara att köra igång direkt. Efter julbordet hade de lite julklappsutddelning och dans runt granen och under tiden så fixade jag och Eve deras gottebord. Vi slutade halv elva, så det blev inte så sent. Det var faktiskt roligt att jobba julafton, mest för att julgästerna är så himla trevliga.

Jag har iaf varit ett snällt barn i år, för jag fick många fina klappar. Bl.a. en frisörsax, presentkort, pengar, kläder.

Nu har jag precis kollat film, Wall-E blev det. Måste säga att den filmen är himla gullig, thihi.

Snart är det nyår också, jag har några alternativ men vet inte vilket jag ska välja. Har ganska så stor lust att bara åka iväg och vara med familjen, det är ett av alternativen. Men vi får se, kommer nog bli bra vilket som.

Nu ska jag nog kolla en film till, funderar på Narnia och prins Caspian.

Pusshej! / Amanda <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0