Stadsbiblioteket.

Sitter på bibblan i Växjö med Natta och Malin och försöker hitta lite fakta om olika konstverk genom tiderna. Eller först ska vi hitta en bok om någon epok som vi har valt. Hittar ingen. Sen ska vi hitta ett konstverk i den här boken dåva. Varför gör dom det så sjukt komplicerat att hitta böcker på bibblan. Det är ju helt omöjligt. Är det inte det som är meningen, att man ska hitta böcker. Och man vill ju inte fråga hela tiden. Jag ska göra uppror! Eller nått...

Förhoppningsvis går jag lite tidigare idag. Får se..

Puss / Amanda <3

Helt sjukt skönt!

Detta är helt galet. Jag är ledig imon igen :) Denna veckan kommer jag totalt gå två och en halv dag i skolan. Jo, anledningen till att jag är ledig imon beror på att våra individuella var inte drar igång förräns den 8 september, om två veckor alltså :D Så jag är ledig nästa torsdag med! Så nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra imon, om man nu ska bestämma nått. Borde utnyttja min ledighet till att vara ledig kanske :)

Nu ska jag käka lite mat tror jag :)

Puss / Amanda! <3

Tisdag.

Idag är jag ledig! :D Eller var kanske man ska säga. Anledningen var iaf att våra frisörlärare, som vi har på tisdagar, är i Köpenhamn med treorna. Så dagen börjades med att klippa, sedan käka mat med Evelina och efter det stan med Johanna.. Där köpte jag en vit, lite större, t-shirt. Bra att ha istoppad i jeans, eller till en kjol med hög midja. Skön var den iaf :)

Ikväll blir det träning. Förhppningsvis inte kondition, men det är det jag tror att det blir. Jag hade min första träning på 6 veckor igår, så jag ligger lite efter. Fast den gick faktiskt hyffsat bra ändå, men vi hade ju teknik så det var inte katastrofalt jobbigt. 

Puss Amanda! <3

Lördag natt.

Usch! Detta börjar inte bra. har suttit vid datorn nu ett tag på kvällen och nu är det plötsligt natt :P Jag måste sätta upp typ datortider eller nått xD Vad ska jag sluta som annars?

Idag har jag iaf jobbat. Det gick bra, tjänat lite pengar :) Imon ska jag göra så lite som möjligt, sooova länge :D

Godnatt på er!
Puss/ Amanda <3

Nu kör vi igen!

I know, inte varit någon uppdatering den senaste tiden. Men det hade jag tänkt att ändra på, nu kör jag igång igen :) Jag hoppar över att skriva om Gothia och Frankrike, alldeles för mycket att skriva om och alldeles för mycket minnen :) Kan iaf säga att det var två helt fantastiska upplevelser.

Nu lämnar man sommaren bakom sig och höstterminen drar igång. Efter att ha gått två dagar i skolan känns det inte som man har haft nått sommarlov alls.

Idag fick vi tillbaka datorerna :D Så nu sitter jag i skolan och fixar lite med den, har slutat nämligen. När jag kommer hem ska jag lägga in alla bilder och all musik igen. Alla arbeten med. Sen en massa nya bilder ska in med :D

Nu har man helg, superhärligt :D Ska jobba imon på dagen, sen få jag se vad jag hittar på.

Puss på er iaf :)
/Amanda <3


RSS 2.0