Tisdag.

Ojoj, första dagen i skolan efter lovet, det var så otroligt segt att jag inte riktigt vet vad.. Den sömnlösa natten inatt gjorde inte saken bättre och de gigantiska påsarna under ögonen var ett faktum. Tur för mig att denna dagen var kort och slapp, lite film och planerande för nästa arbete i samhällskunskap bara. Efter blev det en runda på stan, sedan lite sovande och dreglande (oups, det var riktigt illa ska jag säga!) på bussen hem. Eftermiddagen tillbringades med äldsta systern, lite mat, b&j och en film. Så skönt att bara kunna ta det lite lugnt en vanlig vardag! Anledningen: jag lämnade in min projektrapport igår(!) och jag har än så länge inga mer läxor.

Känns ändå skönt att vara tillbaka i skolan, så man kan busa lite med Malin!Tack min vän för att du gör skolan bra! Vad skulle man göra utan dig? :)

Nu: sängen!

Kommentarer
Postat av: Malin

hoppsan, här slinter jag in på din blogg vilket jag inte gjort på år och dar. jag älskar den sista bilden. och frågan är egentligen vad jag skulle göra utan dig? förstår du hur tråkig denna dagen har varit? så sjukt tråkig. hoppas du läser detta på rätt dag, haha. du är bra, puss.

2010-04-12 @ 12:53:24
URL: http://malinjohannas.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0